A hátsó torony kiszabadítása:

 

 1. Az ülés alsó lapját oldalanként, középen alányúlva felfelé lehet felpattintani a helyéről. Kicsit előrefelé húzva kicsúszik belőle a biztonsági öv fogadója. Ez után ki lehet rakni a kocsiból.
 2. Fejtámlák eltávolítása. Ezt a rudaknál fogva tegyük, amíg a támla rajta van, mert a fejtámla le tud jönni a rúdról is. A rúd kihúzása esetleg összeköthető a hátsó ablak kiütésével.
 3. A háttámlához tartozik oldalanként, alul egy-egy csavar. Ezeket ki kell szedni.
 4. A háttámla kicsit felfelé emelve lekerül a helyéről. A Biztonsági öveket ki kell húzni, és oldalra a háttámla mögé kell engedni. Ezzel a háttámla is kikerülhet az utastérből.
 5. A középső fejtámla tartóját 4 csavar tartja ezt is el kell távolítani.

 6. Az oldalsó kárpitokat a tetejénél fogva – (a két végén 1-1 patent tartja) - a kocsi hossztengelye felé le kell pattintani, mindkét oldalon. Az oldalsó világítás csatlakozóját szét kell húzni. Mehet ez is ki a kocsiból. A kalaptartót további 4 pöcök tartja – oldalanként 2-2 . Ezek közepét ki kell húzni, majd az egész kihúzható a furatból.

  A visszarakásnál figyelni kell az ablaknál lévő szellőzők 2-2 nyelvecskéi, kerüljenek vissza a fogadó konzolokba.

 7. A kalaptartónak van egy kellemes pereme minkét oldalon. Ez hajlamos beakadni az oldalt elvezetett és rögzített kábelekbe. A képen látható vezetékek vezető doboza elhajtható. A vezetékeket is rá kell venni, hogy maradjanak a helyükön.

 

 1. Ezek után előre húzható a kalaptartó, majd le lehet ereszteni a háttámla helyére.
 2. Innen hozzáférhetővé válik a hangszóró két rögzítő csavarja. Ezeket is ki kell szedni.
 1. A hangszóró alatti hangszigetelést fel kell hajtani. Itt van egy gumi kupak. Ez könnyen feljön és már itt is vagyunk.